Погледни към небето -
може би съм звезда
или птица от ятото,
което приветства утринта,
а може да съм цвете,
натежало от роса
или самотно щурче,
което тихо свири в нощта.
А може би съм
твоята несбъдната
мечта...
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados