Преди бял сняг земята да покрие
и утрото да свети в белота,
преди мечокът в пещерата да се скрие,
преди да дойде есента,
преди морето да сияе в злато
и пълен винаги да е брегът,
преди дори и пролетта, когато
разпъпи първите листа.
А може би и в всичките сезони,
а може би и в зимните гори,
а може би в натрупаните клони...
Тъй топло чувство може би гори...
И чака...
Просто сам го намери!...
© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados