16 jul 2007, 9:46

Може би 

  Poesía
563 0 1
Може би…
                                                една звезда в мен
                докрая ще блести.

Може би…
                                                    едничка песен в мен
            докрая ще звучи.

Може би…
                                               една любов в мен
            докрая ще гори.

Може би…
                                                    едничка мъка в мен
            докрая ще горчи.

Може би…

                      а  може би това си ти!

1988 г.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??