М оже би...
Може би с тебе бях истинска,
може би с теб бях щастлива!
Може би...
Но когато си тръгна ти
ме остави сама, полужива!!
Богата съм със спомени и с чувства...
Толкоз ярки и толкова парещи!
И когато нощем с тях се приспивам,
те ме топлят и галят... изгарят ме!!!
Парят ме по нежното ми тяло,
ровят се дълбоко във душата ми!
Карат я да стене подивяла
от болката да осъзнава всеки път,
че си далеч от мен, а всъщност си... НАВСЯКЪДЕ!!
© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados