28 sept 2007, 12:47

Може би когато ме докосваш 

  Poesía
771 0 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

 

Може би, когато ме докосваш,

зная колко влюбен си в мен.

Може би за мен мечтаеш

с всеки дъх, всеки ден...

 

 

Може би, когато вечер

ми звъннеш, от възбуда ще трепери твоят глас...

Може би нощем

ще си мислиш за мен до несвяст...

 

 

 

 

Може би, виждайки мене,

ще бъдеш ти поразен...

Може би в нощта след тежкия ден

ще се възбуждаш, ще мислиш за мен!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??