3 ago 2010, 7:11

Може би трябва да те нарисувам 

  Poesía » De amor
701 0 5

Рисувах всеки мъж във живота си
и с рисунките той внезапно изчезваше.
А след туй, във дни и във нощи,
в ума ми ме дълго преследваше.
Рисувах мъжете в живота си.
Запечатвах любовта им в картина.
И малко по малко умирах,
след като те си заминеха.
Ти си красив и различен...
Както всички!... И навярно си струва
дори да те заобичам...
Но... не знам. Ще те нарисувам...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??