Можеш ли?
От една целувка можеш ли да се разтвориш?
Като недрата на земята да ме погълнеш
на топло, тихо и спокойно -
от нас красиво цвете да покълне...
От нежна ласка можеш ли да ме обикнеш
и да забравиш, че не си обичана?
Да ми дадеш и да приемеш всичко,
в косите си с Любов закичена.
След думи нежни можеш ли да тръгнеш
и да забравиш всичко на земята?
Не можеш! Остани да те погледам...
или тръгни, но ми вземи душата...
© Димена Todos los derechos reservados