29 mar 2007, 14:17

Можеш ли 

  Poesía
967 0 15
                            Можеш ли луната да докоснеш,
                            вятъра за миг да укротиш,
                            можеш ли мъглата да разпръснеш
                            слънцето през нея да блести?


                            Можеш ли звездите да прегърнеш,
                            в моите очи да ги свалиш,
                            можеш ли дъгата да превърнеш,
                            в дъжд от рози - да ми ги дариш?


                            Ако можеш, значи, че обичаш,
                            влюбен ли си, стават чудеса,
                            и е лесно постижимо всичко.
                            Можеш ли? Тогава ме обичай!

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??