МОЖЕШЕ ДА СПОДЕЛИШ
Нямам право теб да критикувам,
не си ми длъжен с нищо ти,
но можеше поне да обрисуваш
Със думи своите мечти
Сред нощите на ласки и раздумки,
сред погледите мили във нощта
можеше да споделиш със мене,
че си намерил своята жена.
© Десислава Todos los derechos reservados