Тази нощ съм пак на бала,
ще танцувам до зори
в сънищата разпиляла
и пантофки, и мечти.
Ти ще дойдеш, ще те чакам,
даже да е цяла вечност,
времето е мокър пясък
със следи от недалечност.
Ти ще дойдеш, и тогава...
Розите ще зацъфтят
в алено и снежнобяло
ще вали от страст дъждът,
ще се сгуша плахо в тебе,
малка, топла тишина.
Танцът ни не е последен,
ще танцуваме дъжда.
© любимка Todos los derechos reservados