Послушай ме за миг човече,
недей да плачеш, стига вече!
И дай си шанс, дай го сега,
във тоз живот, а не в смъртта!
Защото, знай - не е комар,
живота наш, той е и дар
на Тебе лично подарен
да бъдеш днес, във този ден!
Поспри и моля те, мисли,
детето в тебе намери
и с ново трепетно сърце
литни, към нови светове.
© Поли Todos los derechos reservados
Поздрав