Молба
Косата ми е мокра!
С дъха си искам да я изсушиш.
Да я срешиш с миглите си.
С пръсти да и придадеш обем.
С устни краищата да извиеш.
И със зъби бретона да филираш.
- Романтиката отмина.
- Иди на фризьор!
© Мария Чонова Todos los derechos reservados
с обич.