5 mar 2013, 11:13

Молба 

  Poesía » De amor
1288 0 4
Ела за последно, любими.
Ела, изтръгни ми сърцето.
Аз имам хиляда причини
за тази молба. Ала често,
пред себе си даже ги криех,
защото разчитах на чудо.
(Наивните вярват в магии,
когато са влюбени лудо).
Не чакай! Вкопчù се със пръсти
и бавно изтръгвай. Да стена!
До смърт да боли! Да се пръсне!
С това да се свърши проблема.
Стисни го в ръката си с ярост.
С юмрук удари - да заплаче!
Пък току-виж схванало ясно,
че нищо за тебе не значи...
Убий го! Хвърли го на пода.
Но сбогом не смей да изричаш!
 
Гласът ти дори ще е повод
да стане и пак да обича.

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??