М О Л Б А
Вземи ми сърцето в длани горещи,
замръзнало то е, покрито със лед,
от мъката зла на безсънните нощи
и дните самотни в живота нелек.
Стопли ми сърцето със ласките нежни
и щедро дари го със слънчеви дни.
От обич и чувства красиви, безбрежни
към утро сияйно с любов погледни!
Когато сърцето към щастие тича
да бъде обичано и да обича,
тогава в живота струи топлота,
гори светлината, цъфти красота.
© Анка Келешева Todos los derechos reservados
Прекрасно произведение!