Боже, нека да не се предавам,
нека радост да искри край мен,
нека мога обич да раздавам
и добър да бъде моят ден!
Нека мир да има на земята,
нека хората да са добри,
нека с обич да растат децата
и да няма завист и злини!
Боже мили, чуй ми ти молбата,
помогни на нашите деца,
да намерят пътя към дома си,
гдето ги очаква обичта!
Помогни на нашата родина
да изправи гордо пак глава,
стига вече мъки, отчаяние -
в юмрук да вдигне своята ръка!
© Ракина Радева Todos los derechos reservados