19 jul 2007, 9:05

Молба, желание, страст 

  Poesía
1286 0 1
Искам да си все така мъничка,
като плюшена играчка във ръцете ми.
Цял живот аз търся странности,
искам да ги търсим заедно!
Не искам ти да разделяш сърцето си,
но искам да си романтична.
И моля те, не ме лъжи,
признай, пък нека да боли.
Ти си в мислите ми - липсваш ми, уви!
Летиш във сънищата ми - усмихни се, не плачи!
Прегърни ме, целуни ме,
докосни ме, нарани ме!
После забрави ме!
Трудно е нали?
Винаги боли.
Замечтай отново ти!

© Паскал Паскалев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре дошъл, Паскал!
    И внимавай с мечтите
    Те се сбъдват!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??