Молих ли се
Молих ли се
за любов
за интимност,
за докосване...
Молих ли се
или просто плаках
Смешно ли е
Тъжно ли е
Топло
Или пък студено
Чуждо ли е
Близко ли е
В киберсвета няма любов
Само екран
Хиляди букви
Букви и знаци
Знаци и камера
Твоят глас
Чувам го
Нежно ме гали
и залюлява
в безумие
Залюляват ме пръстите
Бутат екрана от твоята страна
Бутам екрана от моята страна
Люлка е светът ни
Имаме нужда от сън...
9.11.2010.
© Милена Иванова Todos los derechos reservados