МОЛИТВА
Раздай, Господи, на всеки по нещо!
Дори за мен да не остане нищо.
Все така вярвам в тебе горещо!
И греховете си сам ще разнищя.
Очите ми бягат по тъмния храм.
Мълчаливо свещи трептят и изгарят.
С греховете отново съм сам.
… Защо ли сълзи в очите ми парят?
© Мимо Николов Todos los derechos reservados