МОЛИТВА
Да се разкаеш и поискаш прошка,
е далече от това да си безгрешен.
Да се помолиш и дариш утеха,
е сила и усещане за вечност.
Когатo всички го разбират,
се губи смисълът - там, някъде...
По пътя на живота те се спират
и чакат следващо причастие.
Търсенето продължава дълго,
осеяно с премеждия и болки,
а чаканата радост тихомълком
се прокрадва и оставя спомени...
Разтърсващи и живи, те изплуват
и ни крепят в небитието.
Единствено утехата остава
в молитвата за мир и вечност.
© Веси Todos los derechos reservados