С живот и здраве ме дари
и нека душа да ти благодари
за всички хубави мигове в живота,
крадци да не влизат в имота,
нека щастие и късмет имам
и до нови поетически прозрения да достигам.
Мама, татко да са здрави, живи
и дари ни нови мигове красиви.
© Георги Todos los derechos reservados