Молитвена душа - съдбовен глас
към твоето небе полита в час
на откровените зори. Лъжа
не съществува. Все ще продължа
да те мечтая силно, до екстаз.
Към твоето небе полита в час
на слънчеви лъчи любов... Кръжа
край храмовете ти - не спирам аз
да чувствам теб с молитвена душа.
Край храмовете ти не спирам аз
да търся и да чакам, не тъжа.
Надеждата с криле е на Пегас,
над обичта забрава няма власт.
От теб не бих могъл да се лиша -
аз вярвам в теб с молитвена душа.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados