21 may 2007, 13:41

Молив и хартия 

  Poesía
929 0 1
Ако дадеш ми ти молив и хартия,
светът пред теб ще разкрия.
Ще ти го разкрия през мойте очи,
надявам се да не те заболи.

Ще видиш много болка и страдание
и погледи, изпълнени с отчаяние.
Любовта ли? - тя бе унищожена,
от лицето на Земята заличена.

Вече дори надежда няма,
остана само болка - тъй голяма.

А сега ще те помоля да ми дадеш молив и хартия...

© Незнаен Войн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??