Моля те
Господи, моля те помогни,
от тъпите патки ме спаси,
че вече стомахът ме заболя
от гъби лук и патешки сърца.
Патки гърмя, с патки беседвам,
с патки пия и патки ям
и с патки спя - на пухена възглавница,
под пухен юрган.
Господи, изпрати ни върла зима тук,
та тъпите патки да изхвърчат на юг.
Хайде де, смени ми мезето,
че ще ми поникне перушина по дупето.
© Алекс учо Todos los derechos reservados