Моля те,
нека ти си
Мечтаният Миг,
Нежността,
Красотата,
Надеждата,
Млечният път,
Слънцето,
стъпило на Земята!
Нека ти си
Опората,
Сбъдната вяра,
Магията,
Радостта,
Сливането
и Спасение на Душата!
Нека ти си
Мъжът!
Нека аз съм
Жената!
Моля те, нека!
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados