МОМЧЕ И БАЛОН
На Николай
Колко сълзи изплака - море!
Виж! Балончето е цяло
и от срам - почервеняло!
Може ли за балон да плачеш,
щом в къдриците ти
златно зайче се е свряло?
Твоите сълзи
са по-прекрасни от видение
на падащи звезди!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
светло и топло ми стана в душата...
сърдечен поздрав, Радка.