Любов ли си, тъга ли си - какво?
Намерих те сред светските несгоди.
За обич или просто самота…
сърцето ти, мечтателю, се бори?
Не спирай да ме гледаш и за миг,
защото този миг прескъпо струва,
когато в него другите жени
през твоя поглед палаво изплуват.
Със думи всяка тръпка не разваляй,
преплувай ме, недей стоя отвън,
а след това отплувай и прощавай.
Аз зная, че те няма, че си сън!
© Боряна Todos los derechos reservados