22 nov 2008, 10:20

Момичето, което ме беляза 

  Poesía » De amor
1005 0 12
Дойде като последствие от дъжд,
пречупен от лъчите на тъгата.
Погледах я щастливо - като мъж,
намерил във очите и дъгата.

Лицето и - по-нежно от сълза,
напомняше ми образ на богиня.
В нозете и бе цялата земя
и носеше душата на любима.

Прегърна ме и нищичко не каза.
Остави ми усещане за лято.
Момичето, което ме беляза...
С докосване, което още помня.

© Тони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??