Когато публиката влезе,
гонете темпото от днес.
Успеете ли, ще излезе
с разбор за истина и чест.
Конкретни нямам забележки.
В началото почнете с гръм.
Задачите са много тежки.
Забивайте се като трън
и нека зрителят немее.
Следачът в края, по-обран.
По-силно с вятъра да вее
платното като океан.
Идея с музиката тихо.
Промяната е в пълен мрак.
Плавно със девета чига,
дрънчи като препускащ влак...
Вярвам силно във успеха.
Свободни сте. На добър час.
Задачата не ви е лека.
Вие сте. До тук бях аз.
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados