28 sept 2017, 10:13

Монотон 

  Poesía » De amor
899 0 1

 

Дъждът ромоли монотонно,
монотонно стичат се сълзи.
Обичането наше е отровно,
две наопаки написани съдби.


Кафе със вкус на минал спомен
и мирис на забравени мечти
повтарят всеки ден дъждовен,
и валят отново в нечии очи.


И монотонно всичко се повтаря
минали моменти стават нови.
Нова страница се днес отваря
пълна със забравени неволи.


И когато дойдеш ти напук,
макар думите ти аз да зная,
ще чакам миналото вечно тук
и монотонно с теб ще съм докрая.

 

 

© Албена Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Трудно се намира края на порочен цикъл..
Propuestas
: ??:??