Звездите са красиви...
Какво ли от това?
Не са гостоприемни -
кръг студенина...
Морето е безкрайно...
Какво ли от това?
Ревниво пази тайни -
безжалостна съдба...
Полетата са равни...
Какво ли от това?
Цветя в тревите разни
събират утринна роса.
Планинските дъбрави -
дочули чудеса,
разказват отмаляли -
прекрасно е това!
© Мариола Томова Todos los derechos reservados
"Какво ли от това?"
Животът си отлита...
Живей и дръж мига!