Целувам те като морски бриз.
Прошепвам името ти,
както вятърът шуми в листата на дърветата.
Докосвам те,
както вълната целува брега!
Измислих наша история
и от нея направих спомени.
Ти си изгревът и залезът!
Ти ме събра, когато
бях като строшена ваза
и ме съживи!
Ти дойде навреме в моето безвремие.
Ти си море от нежност!
Ти си море от любов!
© Леа Todos los derechos reservados
Поздрав, Силвия.