19 ago 2021, 22:16

Море — в рамка на „хайку“ и ропалистично 

  Poesía
266 0 1

         море — пътека
    месечѝнна и любов
        сърцеглъбѝнна

 

    ............................................

 

                    море —
      пътека месечѝнна
  и любов сърцеглъбѝнна

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??