Роден съм край морето
и то е моя хит.
Нахлуло е в сърцето
и аз съм вече сит.
В сърцето ми бушува
и търси залив тих.
С душата ми танцува
и пее морски стих.
Вълните му затихват
в сърдечни брегове.
И вечер в мен изникват
подводни светове.
И от тогаз до днеска
в сърцето съм море.
И в смъртната ми треска
то няма да умре.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Радвам се, че отново се появи,Стойна!
Благодаря ви за коментарите и за оценката!Сега е време за море!
Приятни плажови дни,Ведрин!Поздрави от мен и всичко най- добро!