хубаво е че нямам сини очи чарли
бих могла да ти разбия сърцето
представите за света
кафето сутрин
трудните ритми влизат
в юни с дъжд
в който четеш сълзите си
празните листове
града оставащ светлините си след теб
хей
и няколко малки
докато заспиваш в ръцете ми
прошепни две три вълшебни думи
-малка моя-
сънувай очите ми
и гората в която се губиш
дъждът през юни е само разминаване
в петък
когато изстиват зениците на земята
забравила часовника си
на нечий скрин
след това тишината ляга по гърба ти
и боли
хубаво е че нямам сини очи чарли
а само истории за случване
свят
сутрин и кафе
всъщност искаш ли захар?
© Зорница Николова Todos los derechos reservados