Бряг, бунгало и младеж.
Гларуси. Излишни дрехи.
Вятър, пясък, морски таралеж.
Четки, щрихи непревзети.
Слънце, скъсано перде.
Стар матрак, парчета от харпун.
Мидени черупки, шапка демоде.
Акварелен туш и морски шум...
© Todos los derechos reservados