Море безкрайно виждам,
блестят слънчеви лъчи,
а Тя така се е завила,
одеало от вълни,ах мойте мечти:
искам аз във водата да се скрия,
дълбоко в морския безкрай,
да съм водна нимфа,нежна риба,
да живея в дълбокия,прекрасен рай!!!
Стихчето е написано за играта "Стихче по картинка".
© П Todos los derechos reservados