Усещал ли си някога
любов чрез думи,
без погледи,
само сладки, малки думи,
преливащи от красота и мекота,
сякаш изричат "ОБИЧАЙ МЕ"!
Това крещях и аз,
като сирена пееща в звездната нощ,
като русалка, чиито сълзи все едно крещят
"Искам да съм пяна... жива... красива... морска пяна".
© Звезден прилив Todos los derechos reservados