Вълшебен залез – експлозия от музика и цветове.
Искрите стигат до възбог, взривяват цялото море.
Могъщо кипва то, в екстаз изпада, неистово зове…
Вълните сливат се с небето, достигат нови светове.
А там танцуват птици, Вселената побрали във сърце.
Магичен залез, като горд мъж, попрехвърлил годините,
но внушил си, че отново е дръзкото, силно момче…
© Росица Танчева Todos los derechos reservados