Стъпвам върху лава горя.
Такава любов – убиец.
Илюзия или истина си,
какво си ти, недорисуван натюрморт
или гротеска?
Какво си ти?
Какво съм аз?
Идваш ли, тръгваш ли
не разбирам, обърках се в нереалността.
Може би умирам,
а ти си моят "Ангел" на смъртта.
© Султан Ангелов - DESTUR Todos los derechos reservados