Моя болка и мечта
Като вятър те прегръщам,
радвам ти се всеки ден.
Като слънце те целувам,
мое щастие за мен.
По-красив от теб не зная,
виждам те дори насън.
Във очите ти откривам рая…
Топло лято е навън.
От усмивката красива,
от щастливите очи
облаците в небесата
пращат бисерни сълзи.
И цветята те обичат,
пак за тебе те тъжат,
с нежни думи те наричат
и през нощите не спят.
Затова така се влюбих
силно в твоята душа –
колко дълго аз те търсих,
моя болка и мечта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados