Моя душа! Мой гълъб бял!
В себе си любов и доброта събрал!
Лети! Кацай на рамо, на перваз!
Дарявай обич на всеки от нас!
Запалвай нежност във всяко сърце!
Разтваряй в прегръдка всички ръце!
Лети! Лети неуморно моя душа!
На всяко лице край теб да грейне радостта!
Няма човек, който да игнорира любов и добро! Всеки ги приема! Доброто е огромна сила!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados