Моя нежност тя е,
стихове желае.
Обичта ми знае,
че лети към нея.
Любовта мечтае,
порив ще излея.
Красотата вае
нова Галатея.
Пролетта ухае,
свежо ще омае.
Радостта играе
с образа на фея.
Влюбеност чертае
в мене орхидея.
Искренност това е,
песничка си пея.
Слънцето сияе,
небосвод син рай е.
Жизненост венчае
пъстро и с идея.
Звънкост се старае,
струнно аз копнея.
По цветче гадае
тя за мен... Пламтея.
Моя нежност тя е,
стихове желае.
Обичта ми знае,
че лети към нея.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados