Обичам те... и знам,
ще политаш с обичта ми,
ще потръпвам с плам в нощта,
за теб отново с жар ще грея...
Моя обич... с пламъка живея
и ласка по раменете се стича,
преплели жадувани сърца,
пребъднало време... нежна любов...
Очите изричат обич една,
четат се мисли... блестят сълзите
и чувства огнени оставят следа,
и пак... как усещат любовта душите...
Моя обич... моя стара, стара любов,
полети за миг ... с мен и песента...
Сърцето зареди с обич чиста,
все още, любов, пред нас е света...
© Елена Калчева Todos los derechos reservados