На теб...
"Моя си" - как галят тези думи нежно,
шепти ми ги безспир,
във знойно лято и във буря снежна,
със сладък, страстен, топъл... допир!
"Моя си" - да чувам аз обичам,
сърцето с обич се изпълва!
Със име нежно те наричам
и пламъкът на любовта ме цялата погълва!!!
"Моя си... обичам те" - шепти ми
и истина да е това бленувам -
да няма никога раздяла!!!
Ах... устните ти как жадувам!!!
© Вили Todos los derechos reservados