Не пиша стих от някаква ненужна суета,
не искам другите да съдят или хвалят
плода на чувствата във моята душа,
те мои са и с мойта болка парят!
Не търся слава нито пък облаги,
не се купува и продава откровение.
Аз искам миг любов да подаря,
в сърцето бурите да бъдат потушени!
Когато някой прочете това,
може би ще бъда вече пепел!
В света оставя мъничка следа
една жена, а не велик писател!
Не искам да ги нищите на срички
да търсите скрит смисъл в тях.
Човек съм както вие всички
на листа бял душата си излях!
( това стихотворение го писах преди много време,
поводът беше една подигравка отправена към стиховете ми.
Реших да го споделя с вас, защото всички вие знаете и разбирате!)
© ИЛИЯНА ТОДОРОВА Todos los derechos reservados
Отношение към: "писателче" (Светослав Иванов)
Ами ти защо пишеш ??? Само ти ли да пишеш, а ние НЕ??? Ами.., тогава сайта много ще обеднее, ако са само твоите стихове тук!!!