27 ene 2015, 19:58

Моят ангел 

  Poesía » De amor
597 0 0

Лягам с мисълта за теб,

сънувам те, че си до мен.

Утрото озарява празната страна,

а с нея започва голямата тъга.

 

Оглеждам се за твоето лице,

да го зърна, макар за кратко,

но погледът прави си шеги,

с плодът на моите мечти.

 

Ръцете търсят твоите за в плет,

да те грабнат, доведат към мен.

В прегръдка да останем с часове,

времето във  миг да спре.

 

Любовта  си искам да покажа,

да изкрещя пред  целият свят.

Колко много те обичам,

че си моят ангел на света!

 
 
 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??