Две години трепетни вълнения
и радост, и тъга,
а пък третата посрещаме
със голяма самота...
Фантазии, море, мечти,
но на цени какви?
Мисли неизказани,
във душата врязани!
Сърцето си сме лъгали,
че го отдаваме на другия!
© Мариета Йорданова Todos los derechos reservados