Не търся Дон Жуан
по мен да се прехласва,
един е нужен, моя капитан
и огъня да не угасва.
Мъжа до мене, строен,
да ме закриля от вреди,
с мене да заспи спокоен,
тежи ли му, да сподели.
Аз искам да му бъда вярна,
да бъдем откровени, чисти
дори след нощна смяна
да бъдем много близки.
Да плаваме в бурното море,
но да се къпем в нежност,
безгрижно да ме отведе
да ми покаже своята човечност.
С мене да гради дворци
основа на доверие, прозрачност
да бъдем заедно творци
на обич и на съпричастност.
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados