20 sept 2007, 0:27

МОЯТ КРЪСТ 

  Poesía
479 0 3
МОЯТ КРЪСТ

ВСЕКИ САМ СИ НОСИ КРЪСТА.
МОЯТ КРЪСТ Е МОЯ ГРЯХ
В МИСЛИТЕ ДА ТЕ ПРЕГРЪЩАМ,
УМИРАЩА ОТ СРАМ И СТРАХ.

В СЪНЯ ДА ТЕ ЖАДУВАМ ТАЙНО,
ЗАСПИ ЛИ ТОЙ ДА ТЕ ШЕПТЯ...
А НЯКЪДЕ - КЪДЕ - НЕЗНАЙНО,
ШЕПТИШ, КОГА ЗАСПИ И ТЯ.

СЪРЦАТА НИ В НОЩТА ОМАЙНА
СЕ СРЕЩАТ НЯКЪДЕ ПО ПЪТ.
НАСЪН Е СРЕЩАТА ИМ ТАЙНА,
ИЗВЪН СЪПРУЖЕСКИЯ КЪТ.

© Дияна Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??