...Моят подарък за мама...
Всеки ден ще подарявам на мама
милиони скъпоценни усмивки
за всички пъти, когато ме осветява
и през нощта ме завива с топли прегръдки!
Всеки ден ще подарявам на мама
книга с бели и приключения
за всички пъти, когато ми разказва
всяка една приказка, която пожелая!
Всеки ден ще подарявам на мама
мигове неописуеми и незабравими
за всички пъти, когото тя държи ръката ми
и не я изпуска, защото ме боли душата!
Всеки ден ще подарявам на мама
по една сребърна и огромна броня,
за да я защитава от чудовищата,
които гони вън от моите сънища!
Всеки ден ще подарявам на мама
от речта на елфите и магията на феите
за всички пъти, когато говоря и тя ме разбира
дори когото никой друг не иска и не може!
Всеки ден ще подарявам на мама
по една вълшебна торбичка,
за да може да събира в нея всяка целувка
която съм и върнала, след като тя ми я е дала...!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados